Practica 2014-2015

Colocviile de verificare a stagiilor practice au loc in saptamana 4-10 Septembrie, conform documentului Comisii si date colocviu practica 2015. Va rugam sa va inregistrati pe pagina de Moodle a facultatii (http://fils.curs.pub.ro) la unul din cele 3 cursuri pentru Stagiul practic din timpul verii – corespunzatoare celor inscrisi in proiectul CONPROF, in proiectul Impuls, sau celor care nu s-au inscris in nici un proiect si sa incarcati documentele cerute pana pe data de 6 septembrie, ora 24.00.

La colocviul de practica trebuie sa aveti la dumneavostra varianta printata a raportului (caietul de practica), precum si atestatul de practica semnat si stampilat. Este indicat sa aveti si o prezentare tip slideshow de 5-10 minute (aproximativ 10 slide-uri) in forma electronica.

 

IMPORTANT! Va rugam sa specificati perioada efectiva de practica atunci cand este cazul, perioada din contract fiind mai mare de 12 saptamani si acoperind si sesiunea de vara. Astfel:

“Stagiul de practică a studenţilor are o durată de 12 săptămâni şi se va desfăşura în perioada 30 mai – 28 august 2015, câte 6 ore/zi”

devine

“Stagiul de practică a studenţilor are o durată de 12 săptămâni şi se va desfăşura în perioada 22 iunie – 11 septembrie 2015, câte 6 ore/zi”


Documente practica Studenti neparticipanti in proiecte europene

Documente practica Studenti participanti in proiectul CONPROF

Documente practica Studenti participanti in proiectul IMPULS

Documente practica Etudiants etrangeres / Foreign students